Over ons

Lieve allemaal,

Welkom op onze webshop! Een webshop naast de fysieke winkel LIENELOE op de Kruisstraat 25 in hartje Haarlem. Een winkel die geopend is op 18 Augustus 2022. En nu ook ONLINE! Woehoe! Wie zijn wij? Wij zijn een team enthousiaste dames die passie hebben voor mode. Maar ook graag het net eventjes anders doen dan de rest! Hierom vindt je veelal unieke merken zoals Wolf en Rita, Maison Mangostan, Maison ratatam, Blundstone en ga zo maar door. Wat al onze merken wel met elkaar gemeen hebben is dat ze alle duurzaam geproduceerd zijn en zich bevinden op de slow fashion markt. Merken die niet overal in elke winkel te vinden zijn omdat ze geen overproductie willen creƫren. Ook zijn de stoffen op een betere manier gewonnen en krijgen de makers een eerlijkere prijs. Ik benoem dit alles met een slag om de arm, omdat ook leveranciers hier groei in doormaken en goed op weg zijn. Iets waar wij met de volle 100% achter staan en blij van worden. Hopelijk jullie ook.

Waarom zijn we LIENELOE begonnen?

LIENELOE is ontstaan uit een gemis in de markt. Zelf heb ik, Eline, een zoontje van 3,5 jaar oud. Ik miste voor hem een fysieke kinderkleding zaak die ook een fijn uitgebreid assortiment had voor jongens. Vaak werd er al bepaald in winkels wat voor meisjes en wat voor jongens beschikbaar was. Ook wanneer ik toch tussen de meisjeskleding een aantal leuke items scoorde. Hierom is toch 70% van onze collectie unisex. En hoe leuk dat nu meisjes soms met items, die door de leverancier voor jongens bestemd waren aan meisjes verkocht worden en andersom voor jongens.

Verder hebben we een breed assortiment aan kleur voor de kinderen aan de collectie toegevoegd. De merken die we hebben gekozen tot nu toe zijn toch vaak wat meer uitgesproken in hun designs en modellen. Wat maakt dat jouw kind(eren) er zeker niet bij lopen zoals een ieder ander!

LIENELOE is een winkel met een beleving. Een avontuur om te zijn door de fijne merken, mooie uitstraling, gezellige speelhoek en een grandiose tuin met KONIJNEN. Hiervan krijg je al een voorproefje online, maar ook zeker de moeite waard om eens langs te komen!

Geniet van de website en wie weet tot snel!

Liefs team

LIENELOE šŸ–¤

Locatie

LIENELOE is te vinden aan de Kruisstraat 25 in Haarlem. Een stad met heel veel diversiteit en een fijn centrum waar alles dicht bij elkaar is.

De winkel is op 5 min loop afstand van het station. Een rechte weg richting het centrum. Niet te missen dus.

Ben je in de buurt kom gezellig eens langs om onze mooie winkel ook eens life te bekijken. Neem vooral een kopje koffie mee om deze vervolgens achter in de winkel of met mooi weer buiten op te drinken in de tuin met konijnen!